Vissza
Dolgozz Tovább Itthon!
Dolgozz Tovább Itthon!

Tisztelt Munkavállaló!

A 2020. - as év mindenki számára megállást, újra tervezést vagy akár újrakezdést diktált. Senkinek sem könnyű, még akkor sem, ha "úgy látszik". Szeretnénk felajánlani azt a lehetőséget, amely egy eszköz lehet az Ön munkavállalásában, és elkezdheti tovább vinni életfonalát.

Az Udvarhelyszéki Kis és-Középvállalkozások Szövetsége (továbbiakban UKKSZ), azzal a céllal indítja útjára a projektet, hogy segítsen a Munkavállaló és a Munkaadó egymásra találásban. Nem tesz mást, mint teljesíti a kapcsolattartó szerepét, amelyet küldetésében vállalt.

Mit kell tudni erről a projektről?

Segíteni szeretnénk abban, hogy bekerüljön egy munkavállalói adatbázisba. Ez egy olyan platform , ahol a gyakorlati tudás, tapasztalat számít. Ön elmondja, hogy milyen képességei vannak, vagy milyen képességeikre szeretne szert tenni, és mi segítünk Önnek azokat kamatoztatni vagy megszerezni.


Mit kell tenni?
Ön regisztrál, válaszol egy pár kérdésre, amely alapján Önt nyilvántartásba vesszük.
Ez nem jár semmiféle kötelezettséggel. Regisztráció után, automatikusan bekerül egy adatbázisban. Adatait a regisztrációtól számítva egy évig őrizzük, amint ezt az adatvédelmi nyilatkozatban is vállaltuk.

Hol kell jelentkezni?

Ezen a linken lehet jelentkezni, ahol pontosan ki kell tölteni a kért adatokkal. A jelentkezése csak akkor érvényes, ha Ön kap egy, amelyben azt írja: "Válaszát rögzítettük."

Mi lesz tovább?
Tapasztalatai és válaszai alapján Önt fogjuk tájékoztatni az esetleges munkalehetőségekről, tovább vagy átképzésekről, vagy segítünk egy vállalkozás elindításában is.

Még van kérdése?

Szeretnénk, hogy Ön teljesen tisztában legyen azzal, hogy mi ennek a projektnek a célja, ezért, ha bármilyen kérdés merül fel, kérjük írjon az office@ukksz.ro email címre.

Projekthez kapcsolodó kérdőívek

Projekthez kapcsolodó események