Vissza
Konkrét probléma, konkrét megoldás

Legyenek konkrét problémák, konkrét megoldások

Ennek az égisze alatt zajlott a mai találkozó.  Több mint 15 jelenlevő  vállalkozó és vállalkozókat képviselő szervezet volt jelen nem csak céges minőségben, hanem, mint magánszemély is kifejtette véleményét a napi szinten tapasztalható áramszolgáltatás minőségéről.

A találkozó Antal Lóránt szenátor úr kezdeményezésével jött létre, kinek felkérésére érkezett Székelyudvarhelyre  Bíró Árpád, az Electrica Hargita megyei kirendeltségének igazgatója. Köszönjük szépen ezt a lehetőséget, és bízunk abban, hogy végre a nyitott párbeszédeket konkrét tettek is fogják követni. Bemutatták a székelyudvarhelyi Electrica kirendeltség  új  igazgatóját, akihez mindannyian nagy reményeket fűzünk.

A Bíró meghallgatta a jelenlevők panaszait,  és bevezetett bennünket az elektromos áramszolgáltatás útvesztőiben. A jelen levő Electrica-s munkatársak minden kérdésre igyekeztek választ adni, illetve feljegyezték a konkrét problémákat, amelyre mielőbb megoldást keresnek. A végére kezdtük érteni a rendszer működését, és korlátait egyaránt.

A jövőre nézve bízunk abban, hogy a több éves hálózatot korszerűsítik, tippeket kaptunk arra, hogy Székelyudvarhelyen és környékén, hol érdemes beruházásokat tervezni. Bízunk abban, hogy a törvények is a fogyasztók érdekeit  fogják védeni, és operatívabb lesz a működés is.

Legyen  áramszünetmentes életünk!