Vissza
A legjobb itthon - videósorozat

2020 eléjén, amikor megálmodtuk ezt a projektet, nem gondoltuk, hogy a kivitelezésében sok mindent újra kell gondolnunk…Ahogy teltek a napok egyre jobban megerősödött bennünk az a gondolat, hogy itthon még mindig biztonságosabb közegben tudnunk élni, mint bárhol máshol a világon. Miért? Mert szeretteink, barátaink, ismerőseink hamarabb felkarolnak, támogatnak minket, mint ezer idegenben. Egy tekintet, egy bíztató szó sokkal többet ér, mint pár „garassal” több a zseben. Újból bebizonyosodott, hogy: ”Mindenütt jó, de legjobb otthon.”

 Elképzelésünket megkoronázta az a tény is, hogy olyan személyek fogadták el felkéréseinket, akik hitelesen tudtak beszélni a kisfilmekben arról, hogy miért is jó itthon vállalkozást indítani.

Projektünk célja az volt, hogy jópéldákat bemutatva, bíztassunk minden vállalkozó kedvű, Székelyföldön élő embertársunkat, hogy ne adja fel álmait. Tudjuk, hogy sok nehézségbe ütközik egy álom megvalósítása, fizikális térbe való leképzése, de kitartással, következetességgel itthon is beérik a „gyümölcse” minden erőfeszítésnek.

A videókat megnézheti az ukksz youtube csatornáján vagy az oldal videógalériájában.

A videosorozat a Magyar Kormány támogatásával a Bethlen Gábor Alapból valósult meg, és az  UKKSZ - Udvarhelyszéki Kis- és Középvállalkozások Szövetségének szellemi tulajdona.