Vissza
2021-es tíszújító közgyűlés

Ebben az évben is megtartotta az UKKSZ a tisztújító közgyűlését betartva az előírásokat, és a modern technikának köszönhetően online is tudtak csatlakozni a tagok.

Nagy György, az UKKSZ elnöke megtartotta rövid beszámolóját a 2020-as évről. Az UKKSZ jelszava még ebben az évben is a „Megmaradásunk és megerősödésünk” volt– kezdte az éves beszámolót az elnök. Nem egy átlagos évet hagytunk magunk mögött, de igyekezett a szervezet egy olyan keretet biztosítani a tagoknak, amelyben segítséget nyújtott a tagjai számára az átalakuláshoz, az új helyzethez való alkalmazkodáshoz, sőt még közösségünket is tudtuk támogatni, hogy jobban fel tudjuk venni a harcot  a láthatatlan „ellenséggel”.

Az elnökség tagjai Ferencz Zoltán és Pakot Ferenc részletezték az éves tevékenység tapasztalatait, valamint a szervezet ceznora, Gálfi Géza bemutatta a tagságnak a cenzori jelentést, amelyben az körvonalazódott, hogy egy jól működő érdekvédelmi szervezetre jellemző pénzügyi évet zárt az UKKSZ.

Lukácsi Katalin, ügyvéd jelenlétében bizalmat szavazott a tagság a már meglévő vezetőségre, így továbbra is Nagy György az elnök, a két alelnök Ferencz Zoltán és Pakot Ferenc, a cenzor Gálfi Géza.

Hozzászólások során kihangsúlyozódott, hogy az UKKSZ továbbra is politikailag semleges marad, és a vállalkozó érdekeiért fog fellépni úgy a mindekori városvezetésnél, mint a megyeinél.

Jövőbenni terveit tekintve, az UKKSZ arra törekszik, hogy minél több vállalkozó csatlakozzon a szervezethez, folytatja a jó bevált eddigi tevékenységeket (online kávézás- amit, majd lehetőség szerint offline-ra tenne át-, tagok látogatása, stb), megújult lendülettel és ötletekkel segítsék egymást egy olyan hálózatot kialakítva, amely a Székelyföldi vállalkozókat segíti.

A közgyűlést Nagy György zárta, megköszönve a megszavazott bizalmat az Elnökségnek, és bízva Wass Albert szavai beteljesednek: „Legyetek egy szándék, egy közös akarat, egy közös cselekedet, akárcsak a régi időkben.”