Hírek

Az életet támogattuk
Az életet támogattuk

Civilszervezetként az UKKSZ  is segített a koronavírus elleni harcban. A SzékelyudvarhelyiVárosi Kórháznak 5 darab injectomatot adományozott az UKKSZ tagsága, ezzel részt vállalva a "láthatatlan ellenség" elleni küzdelemből.

Részletek
Vállalkozói IQ
Vállalkozói IQ

Van egy álmod és valóra szeretnéd váltani? Úgy gondolod, hogy erre egy vállalkozást építenél? Sok a kérdés benned? Jó helyen jársz! Segítünk neked eligazodni a válaszkeresés útvesztőjében! 

Részletek
Ömleni fog a pénz innovációra
Ömleni fog a pénz innovációra

Vállalati innovációról, K+F-ről, szabadalmakról és a jelenlegi, valamint a jövőben elérhető pályázati forrásokról tartottak rendezvényt szerdán, az Udvarhelyszéki Kis-és Középvállalkozások Szövetségének szervezésében. Az esemény fő meghívottja Pálinkás József a Magyar Tudományos Akadémia és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal korábbi elnöke volt, aki az eddigi tapasztalatok mellett már a jövő trendjeiről, az Európai Uniós innovációs forrásokról is beszélt. (Forrás: Székelyhon)

Részletek
Az MTA volt elnöke Udvarhelyen
Az MTA volt elnöke Udvarhelyen

A jövő sikeres vállalkozásai: innováció és K+F a gyakorlatban címmel szervez előadást május 22-én délután öt órától a Gondűző Szállodában az Udvarhelyszéki Kis- és Középvállalkozások Szövetsége. Az esemény fő meghívottja Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal volt elnöke. (Forrás: Székelyhon)

Részletek
Nemi egyenlőtlenség az üzleti életben
Nemi egyenlőtlenség az üzleti életben

Székelyudvarhelyen egy nőnapi konferencián mutatták be a székelyföldi vállalkozónőkről szóló kutatás eredményeit. Az Udvarhelyszéki Kis- és Közepes Vállalkozások Szövetségének (UKKSZ) megrendelésére készült felmérés előzmény nélküli, és végre árnyaltabb képet mutat a székelyföldi vállalkozónők gazdasági és társadalmi szerepeiről. Sőt, szól az anyavállalkozókról is. (Forrás: Hargita népe)

Részletek